ÉLHAJLÍTÁS, CSŐHAJLÍTÁS ÉS LEMEZHENGERÍTÉS

Úgy formáljuk a fémet, ahogy arra igény van
Élhajlítás, csőhajlítás és lemezhengerelés a Poldyduct Fémszertől!

Élhajlítás
A modern precíz gyártás nélkülözhetetlen részét képezi a pontos hajlítás. A lemezek hajlítását kézi és hidraulikus élhajlítóval végezzük el. Gépeink 100 tonnás nyomóerővel és 3300 mm hossztartományban képesek a lemezek hajlítására.

Csőhajlítás
NC vezérlésű csőhajlító gépeink magas fokú precízséget és ismétlési pontosságot biztosítanak. Ügyfeleinknek garantáljuk a legszakszerűbb hajlításokat.

Lemezhengerítés
A lemezhengerítő lehetővé teszi a fémlemezek teljesen kör alakúvá hajlítását, hogy azután lehetséges legyen összehegeszteni és lezárni. A nagy csöveket és csővezetékeket is ezzel az eljárással készítik. A három hengeres lemezhengerítő gépek előnye, hogy kúp alakú tartályt is lehet velük készíteni.

JELLEMZŐK


Élhajlítás
► 3000 x 1500 mm fém lemeztábla méretig
► 10 mm lemezvastagságig
► 150-175 MPa hajlító erő a hidraulikus élhajlítógép esetében
► Kézi élhajlítógépnél 1-2 mm vastagságú fémlemezek hajlítása
► Munkaasztal hossza 3,3 m

Csőhajlítás
► Hidraulikus háromgörgős csőhajlítógép
► Acélcső: d 18 mm - 108 mm
► Zártszelvény: 20 mm x 20 mm x 3 mm; 60 mm x 60 mm x 3 mm
► Lapos acél: 20 mm x 3 mm; 80 mm x 10 mm

Lemezhengerítés
► Lemezhengerítés d 250 mm-től fölfelé 1500 mm hosszban

GÉPPARKUNK

POLYDUCT FÉMSZER 

Gépparkunk részletes bemutatása - Élhajlítás, csőhajlítás, lemezhengerítés

HAJLÍTÁS
AMADA HFE 3i 1303
A gép egy kézi adagolású hidraulikus sülyesztékes hajlítóprés (élhajlító prés). A gép egy hidraulikusan mozgatható felső présgerendával és az összes élhajlítási paraméterhez elektronikus vezérléssel rendelkezik.
Az élhajlítás minőségének biztosítása érdekében a gép egy speciális fejlesztésű alsó présgerendával van felszerelve. Egy elektrohidraulikus szervovezérlés felügyeli a löketet és gondoskodik arról, hogy a felső présgerenda az alsó présgerendához képest pontosan párhuzamosan fusson. Ezek a gépek különböző opciókkal (hátsó ütköző, támasztórendszerek stb.), AMADA élhajlító szerszámokkal, valamint különböző tartozékok sorával szerelhetők fel.
Maximális préserő 1339kN
Maximális élhajlítási hossz 3170mm

HPBS – 100T/3200
A „szerkezettel” az eddigi legnagyobb falvastagságú hajlított lemez 10mm volt. A munkaasztal hosszúsága 3300mm, így a 3000x1500mm-es lemeztábla teljes hosszában feltehető és meghajlítható. Ez azonban csak max. 3 mm-es falvastagságig valósítható meg. Az ajánlott maximális hajlító erő 150-175 MPa. Az ütköző maximálisan hátratolható távolsága 500mm. A hajlítás folyamata, a penge vezérlése, történhet pedál által, illetve a kezelőpanelen lévő gombok segítségével. A fémszerben kétféle hajlítópengét találunk ehhez a géphez, ami nem más, mint egy 2x45°-os és egy 2x38°-os penge. Az utóbbit, a derékszögnél kisebb szögű hajlításoknál alkalmazzák leginkább.

HENGERÍTÉS
Lemez-és profilanyag hengerítő LPH1500
A berendezéssel maximum 3 mm falvastagságú lemezek hengerlése lehetséges. A hengerlés pedállal irányítható. A felső henger óramutató járásával megegyezően és vele ellentétesen is forgatható, aminek köszönhetően a szükséges a rádiuszcsökkentéshez nem kell kivenni a lemezt. A felső és a két alsó hengerek közé betett lemezre a hajtókar segítségével a felső henger ráengedhető. Minél jobban összeszorítjuk a lemezt a hengerek között, annál kisebb rádiusz érhető el. Ezen gép használata esetén a hengerítendő anyag mindkét oldalán szükséges ráhagyással számolni, aminek a nagysága körülbelül 100 mm (ami nem más, mint az a távolság, míg a lemez vége felfekszik a túlsó oldalon lévő hengerre). A legkisebb hengerelhető belső rádiusz 176 mm. Max munkahossz 1550mm. Max anyagvastagság 5mm.

AKYAPAK
4 hengeres lemezhengerítő, mellyel 3000mm-es lemezeket tudunk hengeríteni max 10mm-es anyagvastagságban. Henger átmérő 300mm. Minimum (belső méret) 450mm-nél nagyobb palástokat tudunk hengerelni.

Sahinler HPK50 hidraulik cső és profil hengerítő
21,3 – 60,3mm-ig tudunk vele csövet hengeríteni

Idomacél hengerítő
A háromhengerű körbehajlítógép profilanyagok, ill. laposacélok, max. 150mm széles durvalemezek (lv 16) íves illetve köralakúra való hajlítására szolgál. 88,9mm-es csövet tudunk vele hengeríteni

CSŐHAJLÍTÁS
ERCOLINE Tüskés csőhajlító
0°-tól akár 180°-os csőhajlításra képes. Vastagabb és vékonyabb falvastagságú csövek hajlítására is alkalmas, ezért 2 sínes kialakítású. Vékony falúak esetén belső betétet alkalmaznak, amit a csőbe bedugva hajlítják a csövet, így elkerülhető a cső behorpadása. A betét külső átmérőjének ~ 1 mm-rel kisebb átmérőjűnek kell lennie, mint a hajlítandó cső belső átmérője. Betét 2,6 és annál kisebb falvastagságú cső hajlításakor már használandó. A gépen található ütköztető és annak állítása sorozatgyártásra nagy segítséget nyújt.

AKYAPAK ABM76 CNC1 Csőhajlító
Az ABM 76 CNC-1 hidraulikus csőhajlító géppel 78 mm átmérőig végezhető magas minőségű csőhajlítás. A CNC gép, a hajlítás lépéseit automatikusan végzi, ezzel lehetővé téve a felhasználó számára a hatékony és időtakarékos munkát.
- Hajlítás, előtolás és forgatás szervokontrollal, a szervotengely sebesség állítása vezérlőpultról
- Hidraulikus tengelyállítás, Lábpedál kontroll, Munkakapacitás lépésről lépésre, ill. teljesen automata
- A hajlítás, fejmozgatás és forgatás szervo tengelyként vezéreltek, Bármilyen kívánt méretre hajlíthat
- Forgótengellyel vagy anélkül, Acél vagy rozsdamentes acél, alumínium és más hasonló hajlítható anyagok egyszerű vagy összetett hajlítása, Lehetőség van hosszabb csövek meghajlítására, mint a gép hossza (nem minden átmérőre), Korlátlan szögbeállítási lehetőség forgatható rendszerrel., Spirális hajlítás (csak bizonyos átmérőknél), Csőlyukasztó rendszer, Forgótengely automatikus olajozása, Hidraulikus olajhűtés

POLYDUCT
FÉMSZER

Fémipari kivitelezéssel kapcsolatban kérdés merül fel? Kivitelezési megoldásokat keres?

Lépjen velünk kapcsolatba!
KAPCSOLAT
Keresse bizalommal kollégánkat

ÁRAJÁNLAT

Árajálat kérés
Név:(Kötelező)
Max. file size: 4 MB.
Adatkezelési tájékoztató(Kötelező)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram