SZEMCSESZÓRÁS

Megtisztítjuk és felkészítjük a felületeket.
Szemcseszórás a Poldyduct Fémszertől!

Hiába a tökéletes festés, ha a rozsda alatta dolgozik!

A homokszórás a legjobb módszere a rozsda és festék eltávolítására. Alkalmas a revésedett- és korrodált felületek tisztítására, a festés illetve további felületkezelések előkészítésére. Alkalmazásával fémtiszta felület érhető el, ami tökéletes alapja a további felületkezeléshez.

A jó minőségű felületvédelem (festés, galvanizálás, felület előkészítés) alapja a szemcseszórás.

Vállaltunk fém felületek tisztítását vállalja 5 m x 7 m-es szórócsarnokunkban.

Szórócsarnok ajtó mérete: 3 m x 2,5 m-es

Jó tudni

A beszállított termék lehetőleg legyen zsírtalanítva, ne legyen olajos felületű. Amennyiben a beszállított felniről vastagabb festékrétegetet kell eltávolítani a szemcseszórást utókalkulációval számoljuk el, melynek díja 12.800Ft+ÁFA/óra


A szemcseszórás technológiájából fakadóan a 0,3mm-nél kisebb hézagú részek festési felületeire nem tudunk garanciát vállalni (pl.: két hajtott lemez találkozása).

MI A SZEMCSESZÓRÁS

POLYDUCT FÉMSZER - SZEMCSESZÓRÁS
A szemcseszórás egy olyan technológiai eljárás, melynek során nagy nyomású levegővel anyagszemcséket kevernek és ezzel a sugárral szóratják a munkadarabot. A szóróanyag lehet kvarchomok, acélsörét, korund, üveggyöngy, dióhéj. A szóróanyag kiválasztása a szórandó munkadarab felülete határozza meg.

POLYDUCT
FÉMSZER

Fémipari kivitelezéssel kapcsolatban kérdés merül fel? Kivitelezési megoldásokat keres?

Lépjen velünk kapcsolatba!
KAPCSOLAT
Keresse bizalommal kollégánkat

ÁRAJÁNLAT

Árajálat kérés
Név:(Kötelező)
Max. file size: 4 MB.
Adatkezelési tájékoztató(Kötelező)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram